Hírek

Most még jobban megéri munkába bringázni

Bizonyára ismerős az érzés, amikor egy kitűnő kezdeményezésről hallva az embernek az az érzése támad: „ehhez nekem is csatlakoznom kell!” Nincs ez másként egy cég esetében sem, éppen ezért a Zenit Kft. most teljes mellszélességgel – és egy értékes nyereménnyel – áll oda a Bringázz a munkába! akció következő, szeptemberi szakasza mellé.
 
A kampány célja minél többeket ösztönözni arra, hogy, ha tehetik, kerékpárral járjanak dolgozni. Ennek előnyeit jól ismerjük, a korábbi hasonló akciók pedig kiválóan be is bizonyították azokat. Májusban például több mint 1700 vállalat mintegy 5300 dolgozója csatlakozott, akik az erre a célra létrejött applikáción keresztül összesen csaknem félmillió kilométert gyűjtöttek össze. Ezzel a számítások szerint együttesen 8,7 millió kalóriát égettek el, 70 millió forintot spóroltak, valamint – és talán ez a legfontosabb – 77 ezer kilogramm CO2 kibocsátásától óvták meg a bolygót.
A szervezők a sikerre való tekintettel nem is akartak sokat várni a következő alkalomra, így szeptember 9. és 22. között ismét „közös” munkába való bringázásra hívnak mindenkit. Az akció végén a résztvevők között kisorsolásra kerülő értékes nyeremények sorában pedig ezúttal ott lesz a Zenit Kft. által felajánlott kerékpártámasz is!
 
Bízunk benne, hogy a kampány hatására még több munkahelyen ismerik fel, hogy a megfelelő feltételek megteremtésével ők is rengeteget tehetnek a bringázás térhódításáért.
 
Éppen ezért azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek nem kedvez majd a szerencse, hiszen webáruházunkból beszerezhetik a szükséges eszközöket a kengyeles kerékpártárolóinktól egészen a fedett változatokig.
 
További információért forduljon hozzánk bizalommal:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269